تماس با ما

آدرس :خیابان دکتر بهشتی (عباس آباد)، نبش میرعماد
ساختمان پزشکی میر عماد، طبقه اول
تلفن مطب:88753618
ساعات کاری:

 شنبه تا سه شنبه   6:30 صبح الی 2 بعدازظهر

 

پرسش و پاسخ

انتخاب موضوع:
زهرا مرادی :  سلام ببخشیید اقای دکتر شنبه 6اذر مطب هستن
پاسخ:  سلام بله
 
مریم:  سلام وقت بخیر اقای دکتر من دوسال دارو میخورم برای رماتیسم و شوگرن الان دوز داروهام روزی نصف پردنیزولون و یکروز درمیان هیدروکسی هست. اقای دکتر تقریبا پنج شش ماهی هست که به ریزش مو شدید و سفیدی مو و ضعیف شدن چشم دچارشدم خوندم که اینها همه عوارض هیدروکسی هست ایا میتونم هیدروکسی کمتر کنم هفته ای دو یا یک بار بخورم و بجاش پردنیزولون رو زیادکنم چون یکم دردام نسبت به قبل بیشترشده یمدت زیاد کارکردم اقای دکتر حجم موهام کمتر از نصف شده کم کردن هیدروکسی روی دردا تاثیرداره ؟
پاسخ:  سلام هیدروکسی روی موها تاثیری ندارد ولی روی چشم اثر دارد ، لذا لازمست ازمایشات دوره ای خودتون رو انجام بدید ، ویزیت چشم پزشکی از نظر هیدروکسی انجام بدید و مراجعه کنید تا داروهایتان تنظیم شود ، سپس تحت نظر متخصص پوست و مو جهت ریزش مو قرار بگیرید
 
مریم:  سلام آقای دکترخسته نباشید.خواهرم روماتیسم مفصلی داره وسوالش اینه که آیازنانی که این بیماری رودارن دیرترازدسگران باردارمیشن.لطفاراهنمایی کنیدخیلی نگران هستن
پاسخ:  سلام خیر ، خود روماتیسم اثری ندارد ولی گاها اختلالات نهفته داخل بدن و یا سابقه دارویی بیمار میتواند موثر باشد
 
شراره شرف خواه:  سلام میخواستم تاثیر این دو مورد رو بر شدت بیماری آرتریت روماتوئید بدونم 1- عمل بلفاروپلاستی 2_ بوتاکس پیشانی و.. آیا باعث تشدید و یافعال شدن بیماری میشه ؟ با تشکر
پاسخ:  سلام اگر آرتریت روماتوئید خاموش و ازمایشات نرمال باشند معمولا اثری ندارد ولی باز هم بستگی به پاسخ بدن بیمار دارد
 
سارا شاه میرزالو:  سلام به تازگی ازمایش خون دادم NAN =0.37 و Anti ds DNA =23 و دکترم تشخیص لوپوس دادن و شما رو معرفی کردن که بیام می خواستم بدونم قبل از مراجعه آزمایش خاص دیگه ای لازم نداره ؟
پاسخ:  سلام بله خیلی بررسی ها لازمست ولی بر اساس معاینه و شرح حال هر بیمار متفاوت هست
 
|< <<  1  2  3  4  5   ...  >> >|
سوال خود را بپرسید
Loading...